Neprihăniții din USR-PLUS, prinși la pupat moaște.

Recitesc textele președintelui PLUS Bacău de prin vară și observ ce caracter puternic are acest Ichim. Derulez mesajele USR din ultimul an de zile și observ cum promiteau o luptă corectă împotriva tuturor “penalilor” și a clasei politice care au distrus România în ultimii ani. Se tăvăleau cu toate partidele și ne garantau o corectitudine ieșită din comun.

Câțiva proști i-au crezut. Mai exact, 8%. Au mușcat momeala Oamenilor Noi în politică dar electoratul s-a convins și astăzi că ăștia au ca target doar cât mai multă putere în administrație.

O nouă coaliție făcută de USR-PLUS, tot pentru o halcă de carne, astăzi în Consiliul Județean. Partidul care l-a tocat pe Primarul Zero, #papaNecula în mesajele grețoase de campanie, a devenit brusc sustinătorul lui, punându-i la suflet și pe “frații” din PNL, ALDE, PMP și Pro România. Pentru? O bucată de ciolan administrativ.

Dacă-i pui pe cântar, fac cât o ceapă degerată în politica românească, nereușind nimic fără coaliții cu toate partidele exceptând PSD-ul (care în CL e la braț totuși cu păcălicii de la USR).

În cazul în care ăștia s-au pupat cu toată clasa politică pe rând, nu înțeleg absurdul “Fără penali în funcții publice” care își pierde obiectul muncii.

USR-ul e inventatorul alianțelor și a coalițiilor politice pe scena politicii care, din păcate, rămâne la fel de murdară. Singuri, au reușit să păcălească prea puțini români și de aceea au recurs la murdăria ce nu mai “Salvează România”.

De cine mai pot ăștia salva țara? Dovedesc pe zi ce trece că ne-am procopsit doar cu alți înfometați ai politicii anului 2020 și am ajuns să nu avem din nou opțiuni politice sigure pentru viitorul copiilor noștri.

V-ați mânjit și voi cu rahatul de care vă era silă până acum două luni de zile.