Ion Melinte (PMP): “Sunt cel mai activ parlamentar băcăuan!”

“Astăzi pentru prima dată în mai bine de 16 ani PSD a pierdut majoritatea in Consiliul Județean Bacău. Toți cei 19 consilieri ai forțelor de dreapta din Consiliul Județeam Bacău au spus nu jocurilor PSD!

Acea comisie de numărare a voturilor de care se face vorbire era un test pentru a verifica unitatea coaliției compusă din PMP, PNL, USR-PLUS, ProRomânia-Alde. Voturile consilierilor județeni se numără în fața tuturor, în fața camerelor de luat vederi, astfel fiind exclusă orice formă de fraudare.

În ceea ce priveste activitatea mea politică din Parlamentul României, vreau să le aduc la cunoștință celor interesați că am fost cel mai activ parlamentar pe care l-a avut judetul Bacău în ultimii de 30 de ani. Nu am lipsit de la nicio lucrare a Comisiei de Agricultură, am depus 145 de inițiative din care 28 au devenit Legi. Am fost al doilea cel mai activ parlamentar român din legislatura 2012-2016.
Mi-am făcut datoria făță de cei care m-au votat!

Țin să le mulțumesc din nou cetățenilor care ne-au votat, și să-i felicit, deoarece ei au făcut posibilă această coaliție, ei au învins PSD.

PMP Bacău nu va trăda sub nicio formă această înțelegere și nu va face alianță cu PSD.” a scris pe facebook președintele PMP Bacău, Ion Melinte.