Se fac cărțile în Primăria Bacău. Numele vehiculate nu erau pe lista cu promisiuni a Alianței.

Cine va ocupa fotoliile de viceprimar. Grija supremă a mediului politic băcăuan. Veti spune despre faptul că posturile au fost la pachet în promisiunile Alianței. Pe naiba. Luci e preocupat de alte lucruri, nicidecum de a negocia pentru Ghingheș și Miroșeanu viceprimar. Deci, din start, noua față luminată a primăriei, e pe cale să gafeze.

Soția consilierului Lupu Stănică a fost numit director medical la SJB zilele trecute. Lupu Stănică e numele dorit de LuciDinBrăila în funcția de viceprimar. Coincidență? Nicidecum. Apele trebuie să se așeze în noua administrație și presiunile sunt extreme. Au uitat configurația inițială?

In toată ecuația, nu-l găsim pe Ghingheș viceprimar în condițiile în care Manolache nu face majoritate cu Alianța fără postul de viceprimar. Mă întreb dacă promisiunile din campanie mai sunt în mapa lui LuciDinBrăila. Eu zic că nu.

Lupu Gabriel Stănică, membru PNL și totodată unul dintre foștii oameni de încredere ai fostului primar Romeo Stavarache. A condus în ultimii ani Direcția de Adminstrare Baze Sportive din cadrul Primăriei Bacău. Are mai multe procese cu Romeo Stavarache.

Administratorul public al municipiului. Postul pe care nu l-a cam dorit nimeni. Se pare că Piștea Ciprian e cel menționat aici.

Ciprian Piștea, managerul de proiect al Insulei de Agrement în administrația liberală, eșecul finalizării la timp fiind și în portofoliul lui, fost inspector de specialitate în Primăria Bacău, artizanul pierderii sumei de 10 milioane euro în proiectul de la Insulă.

Cei doi menționați au legătură cu fostul primar Stavarache. Coincidență? Nu. Numele celor doi nu sunt cele mai potrivite alegeri dar, încă nu știm cine pune presiune pe LuciDinBrăila.

Și pentru că LuciDinBrăila nu iubește ciocolata, nu-l iubește nici pe Stavarache. Rezultatul? 500 locuri de muncă posibile, trimise la vecinii din municipiul Roman. Așa începe noul primar administrația publică, prostia ducându-l până la postarea în care se plânge că nu are laptop în birou.