USR Bacau la un pas de razboi intern! Se lasa cu invalidari de candidaturi.

Pentru ca n-a iesit cum vrea boss, seful al mare, LuciDeLuci, se aplica alta tactica. Pentru ca soarta filialei locale n-a fost niciodata in mana membrilor, de ce ar fi acum cand s-au votat candidaturile pentru alegerile parlamentare din iarna?

Iftime si Saftiuc nu-s pe placul noului primar ales al Bacaului si nici pe placul membrilor din filiala locala, asadar, s-a facut apel la “centru” pentru arbitraj, unul care sa-i invalideze pentru ca asa trebuie. Ma intreb acum, de ce membrii au votat aceste candidaturi si mai ales ce putere au ei. N-au nicio putere, asta-i clar, fara aprobarea de la “centru”. Iar “centrul” e in mainile lui LuciDinBraila.

Stiu, ar fi trebuit sa iasa Cernic, Negru si gasca din Bacau. Asa au fost facute jocurile insa blatul din judet i-a servit otrava lui Luci.

Urmeaza cel mai mare razboi din interiorul USR din toata istoria partidului. Vor iesi scantei si foc. Oamenii NOI vor sa puna mana pe putere in gasca, sa fie doar a lor si sa nu le sufle nimeni in ceafa. Oameni NOI ce naiba.