“Listuțele” din Alianță au dus la dezastru. Favoriții lui LuciDinBrăila, OUT!

LuciDinBraila isi inchipuia ca filiala municipala a USR, cea condusa de el cu mana de fier, e cea mai tare din parcare. Parcarea fiind judetul. Insa, jocurile politice din interiorul partidului alcatuit din OAMENI NOI a produs surpriza. Preferatii primarului “ales” al municipiului Bacau, fac tusa dupa ce ieri au avut loc alegerile interne in Alianta ce trebuia sa finalizeze lista candidatilor la alegerile parlamentare.

Florentin Iftime si Gheorghe Saftiuc au devansat la puncte candidaturile interne ale Andreei Negru si Sebatian Cernic in urma unor jocuri bine gandite de primii doi. Blaturile facute cu zona Comanesti si comunele din jur au adus castig de cauza celor care erau cotati cu sansa a doua. Si uite asa, observam cum se face politica (si) in Alianta oamenilor noi.

E suparare mare in filiala municipala din cauza asta si lista oficiala intarzie sa apara. N-a iesit cine trebuia, n-a iesit pe loc eligibil niciunul din gasca lui LuciDinbraila.

Nu am inteles in ecuatia asta candidatura lui Cernic, proaspat consilier local “ales” pe prima pozitie a Aliantei PNL-USR-PLUS. Daca ti-ai dorit sa muncesti la Primarie, in Bacau, de ce sa iti doresti in Parlament? Daca Bacaul te-a votat aici, de ce te-ar fi votat sa pleci in Parlament? Nu vreau sa ma gandesc la oportunitati, la ceea ce inseamna acelati tip de politica si aceeasi lupta pentru ciolan.

Practic, alegerile interne au fost “furate” de zona de sud vest a judetului, LuciDinBraila fiind facut tocanita de grupul lui Iftime si Saftiuc. Bravo babaieti.

S-a spart gasca de la municipiu? Nici “experienta” de la Grenoble nu poate mentine gasca din partid. O fi bine, o fi rau? Sunteti la fel.