Gafele Federatiei de Lupte la Bacau.

Cand am scris despre LucidinBraila ca e primarul cu sf-uri in program, au sarit talibanii cum ca nu-i inca primar in functie. Nimeni nu revendica prostia pentru ca astia n-au preluat functiile.

Insa, cineva e in eroare. Din pacate, Federatia de lupte nu prea stie cum e treaba prin Bacau. Astia i-au inmanat astazi o diploma in semn de multumire “primarului Viziteu, consilierului local Pistea si senatorului Luchian”. Astia nu-s in functiile mentionate.

Nu stiu daca au luat-o razna de la trantele concurentilor dar sa postezi asa ceva pe pagina oficiala a federatiei inseamna a traiesti in alta tara. Astia mentionati, s-au fudulit cu diplomele si nu au specificat celor din federatie ca fura curent. LucidinBraila a fost bucuros sa primeasca diploma dupa paharele de nervi servite aseara, imediat dupa rezultatul votului intern pentru listele de candidati la parlamentare.

In al doilea rand, evenimentul trebuia sa se desfasoare fara public din cauza restrictiilor impuse de pandemie. dar astia nu-s public simplu nu-i asa?

Speram ca Federatia de Lupte sa revina asupra textului. La cei trei mentionati nu am pretentii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *