USR-PLUS face politică în familie. Cu căţel şi cu purcel.

Atât ar mai lipsi ăstora de-şi spun oameni noi, să instaleze prin partid căţelul de-acasă şi treaba-i maximă. S-au ales nişte delegaţi în filialele PLUS şi USR, delegaţi care urmează să voteze lista de la parlamentare şi ce să vezi. Printre delegaţi, numele sonore plus soţiile lor. Mă gândesc că ăştia n-au încredere în soţii şi vor să le ia cu ei peste tot, inclusiv la partid. Sau poate că le e urât noaptea şi ca să n-aibă vise urâte, îşi iau soţiile cu ei. Sau poate că aşa se face politica în Alianţa asta care nu mai este nouă pentru că şi PSD şi Pro România a făcut paşi identici.

Cineva menţiona că votul a fost făcut transparent. Da boss, clar. Dar cine ar fi îndrăznit să nu voteze Stanciu-Viziteu (soţia) după ce i-a cărat flyerele lui LuciDinBrăila în campanie? Cine ar fi îndrăznit să nu voteze un Budău, un Ichim (soţiile) dacă ”gaşca” trebuie să rămână întreagă? N-am observat vreo activitate a acestor soţii în Alianţă şi nu le prea înţeleg politica celor care au reuşit să se închidă într-o familie (mare şi frumoasă). Dacă mai punem şi amantele de pe listă, ale cui şi cine-or fi…familia e şi mai mare şi mai frumoasă.

”Victoria” lui LuciDinBrăila pus în capul listei nu mă surprinde. Şeful trebuie să fie şef şi-n Insula Iubirii, dar lista cuprinde parcă, pe de altă parte, aceiaşi actori. Nu că ar avea mai mulţi USR-PLUS, că numai vreo 10 au rămas ”nevotaţi”.

Pariez pe nişte funcţii călduţe pentru cele trei soţii zărite-n listă, dar, despre asta avem timp să scriem mai târziu.

O altă chestie interesantă e devansarea USR-ului de către PLUS, cu un vot. Aici, cineva n-a respectat regulile partidului şi cred că şi-a permis mai mult decât trebuia.

Aştept cu interes lista de parlamentari USR-PLUS şi pariez că va fi una foarte interesantă, foarte ciudată şi care va da ca spuma laptelui pe dinafară. Că la ce lupte s-au dat acolo…