LuciDinBrăila conduce deja Bacăul! Pe facebook! El cere socoteală Prefectului!

Noul primar (ales) conduce deja Bacăul chiar dacă n-a depus jurământul. Cere socoteală Prefecturii crezând că la Primărie e ca la sediul din George Bacovia unde el centrează, el dă cu capul. Cere Poliţiei Locale să-şi facă treaba, de parcă ăia nu-şi ştiu atribuţiile. Cere primarului în funcţie încă, să revină la muncă. Luci dă din coate şi asta-i bine. Deocamdată pe facebook pentru că doar aici are experienţă. Când se va aşeza pe scaunul din Primărie, atunci să-l vezi scărpinându-se de problemele ce apar.

Toţi primarii Bacăului au fost aleşi! Însă lui îi place sintagma asta ca şi când e primul primar ales al municipiului, ceilalţi fiind instalaţi de cineva. Practic, Hrebenciuc l-a instalat ca fiind cel de-al 4-lea primar de familie, însă nu despre asta vorbim. LuciDinBrăila transmite mesaje pe facebook în speranţa că Prefectul tremură şi se prezintă în poziţie de drepţi la Primărie.

Pentru că nu ştie administraţie, brăileanul e sfătuit în continuare prost şi foarte prost, probabil asta s-a întâmplat şi astăzi în curtea sediului USR Bacău unde s-au aprins din nou spiritele. Nu ştiu dacă Ailenei, prefectul, îi va răspunde tot pe facebook, dar sper că LuciDinBrăila n-a uitat că şi ăla-i din Alianţa mult dorită de USR.

Habarnist în ceea ce priveşte deciziile de închidere şi deschidere a şcolilor din municipiu pentru că, repet, confundă şefia de la sediul USR. Nenea Luci, treaba cu şcolile nu-s în curtea matale. Înţeleg că vrei să te dai în stambă pe facebook dar poate că îţi explică dragii tăi colegi despre competenţa în ceea ce priveşte instituţiile şcolare.