Alte 141 de sancțiuni contravenționale în ultimele 24 de ore.

Poliţiştii băcăuani continuă activităţile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, în cadrul activităţilor desfăşurate au fost angrenate 253 efective de poliție, jandarmerie, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, poliție locală, precum și reprezentanți ai altor autorități publice locale.

Cu această ocazie, au fost verificate 191 de societăți comerciale, persoane fizice autorizate, obiective și locații, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Au fost legitimate peste 1300 de persoane și au fost verificate 422 de mijloace de transport.

Echipele de control au depistat 127 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55 din 2020. În total au fost aplicate 141 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.500 de lei.

Aceste acțiuni preventive vor continua pe toată perioada stării de alertă, pentru sănătatea și siguranța cetățenilor, cărora le recomandăm să respecte în continuare măsurile de protecție sanitară și distanțare fizică, în scopul prevenirii infectării și răspândirii Sars-CoV 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *