Palăr, zeamă acră. A demisionat forţat din PNL Bacău. Nu mai fură ideile altora de-acum încolo!

Zeamă acră, după modul în care a făcut campanie şi după felul în care le zâmbea ăstora din stradă, zis electorat. A demisionat forţat pentru că a cerut-o Orban nu după cum vrea să lase el de înţeles că se retrage din respect pentru membrii şi simpatizanţii PNL. Asta-i o gogoaşă pe care n-o poate vinde.

Nici nu putea convinge băcăuanii din judeţ să-l voteze după cum a conceput campania, el focusându-se parcă mai mult pe ajutorul oferit lui LuciDinBrăila la câştigarea Primăriei. De fapt, Palăr n-a convins niciodată pe nimeni. Nici pe Luci nu l-a convins ci s-a lăsat convins de cei din Alianţa USR-PLUS care i-au tras-o la funduleţul gol. Acum a rămas chiar în fundul gol. Dacă ar fi mers singur la Locale, clar nu obţineau mai puţin. 4 consilieri locali şi 4 judeţeni. E chiar nimic pentru ditamai partidul, câştig de cauză având băieţii de la USR-PLUS. Probabil că speră la un procent bun obţinut la parlamentare, deşi n-aş crede. PSD pare să fi prins din nou aripi, din păcate pentru istoria de 30 de ani a României şi asta din cauza impotenţei celorlalte partide.

Aşadar, Palăr a spus adio scaunului de preşedinte PNL chiar pe mâna lui, una dintotdeauna fără gram de noroc, că despre competenţa nu putem vorbi.