Cum a fost câştigată Primăria Bacău ?

Simplu. Atât de simplu încât nici trupa candidatului LuciDinBrăila nu ar fi visat. Cum? Arătând cu degetul spre muştele şi ţânţarii din aer, urlând că Necula i-a adus intenţionat.

Mai ţineţi minte când a pocnit conduta de apă? LuciDinBrăila a profitat de acest lucru, durându-l în dos realmente de problema băcăuanilor şi afişându-se prin mulţimea protestatarilor spunând că el ar avea soluţia?.
Mai ţineţi minte când Necula asfalta o stradă şi LuciDinBrăila căuta cu lumânarea o găurică aşa încât să poată să-şi bage picioruşul în ea şi să urle că el nu va permite astfel de bătaie de joc?
Mai ţineţi minte când acelaşi LuciDinBrăila nu suporta ţânţarii din Cancicov şi făcea postări execrabile explicând că nu e posibilă aşa bătaie de joc?
Mai ţineţi minte când vorbea LuciDinBrăila despre Spitalul Sfânta Maria cum că ar fi inutilizabil?
Mai ţineţi minte când Mihaela lui călca prin bălţi în urma ploilor şi a canalizărilor înfundate?
Mai ţineţi minte când vorbea despre soluţiile viabile în ceea ce priveşte ţevile de căldură ce pocnesc în fiecare iarnă?
Mai ţineţi minte cum se fotografia pe străzile înfundate în urma ninsorilor abundente la fix cinci minute după? Mai ţineţi minte când îl acuza pe Necula că ploile produceau inundaţii şi nu găseşte rapid soluţii?

Aşa a câştigat Primăria Bacău, ironizând vechea administraţie şi explicându-ne ce zmeu brăilean e el.

Acum eu spun doar atât:
Abia aştept să pocnească o ţeavă de apă şi să-l văd pe magician cum o repară instant, că dacă nu, postăm despre LuciDinBrăila ca fiind incompetent.
Abia aştept să asfalteze o stradă şi să-i găsesc vreo găurică în asfalt, ascuţind săbiile scrisului şi tăvălindu-l cum o făcea el cu Necula.
Abia aştept să mă înţepe vreun ţânţar în Cancicov că direct la biroul primarului Luci sun şi-l chem imediat la faţa locului cu spray specific.
Abia aştept să bat la uşa spitalului Sfânta Maria în timpul mandatului noului primar şi să-mi spună că e nefuncţional, că-l fac să-mbrace halatul de doctor şi-l pun să-mi facă analize.
Abia aştept să vină ploile de octombrie, alea cu debite de peste 80l/mp şi să văd canalul din faţa blocului înfundat, apa ajungându-mi până la gleznă, că-i trimit pozele să le mamance cu tot cu celebrul contract făcut la mişto.
Abia aştept să vina iarna şi să pocnească o ţeavă de căldură, lucru inevitabil, apoi să-l văd cu ţurţuri la gură stând lângă muncitorii ce o repară în maxim 20 de minute aşa cum bolborosea despre bubele din mandatul Necula.
Abia aştept să vină iarna, zăpada, să ningă abundent încât să nu pot ieşi cu maşina de pe alee, să-l văd pe cel care a făcut mai multă anticampanie că rezolvă asta fără să-l înjure băcăuanii.
Abia aştept să-l văd cum reacţionează la nenumăratele probleme ce stau să vină tăvălug. Să nu-mi spuneţi că reacţionează cu postări…