Dragă Alianţă, sunteţi varză! Necula l-a făcut praf pe Viziteu în discuţia de ieri! Video!

Probabil că e cel mai penibil moment video al lui Viziteu. N-aţi auzit de contrele celor doi de ieri din parcul Aviatori? Ehehe…aveţi clipul mai jos. Cei de la ETV l-au publicat şi cred că Alianţa a mai pierdut 1.000 de voturi.

NECULA l-a ironizat pe VIZITEU in parcul Aviatori

Oameni buni, cât de penibil a fost candidatul dreptei în confruntarea cu Necula, nici nu vă imaginaţi. Îşi dorea foarte mult o confruntare în dezbaterea din această seară de la Ateneu, transmisă şi organizată de ETV, dar cred că e mai bine în situaţia în care primarul Cosmin Necula a refuzat să participe.

Necula l-a făcut efectiv PRAF pe deputatul care n-a ştiut să menţioneze nicio cifră. Niciuna legată de bugetul municipiului Bacău, de pierderile avute la ThermoEnergy, de banii de la Insulă, de ….nimic. Insistent, Cosmin Necula l-a ironizat maxim în mijlocul cetăţenilor cartierului Aviatori, care, l-au apostrofat pe Viziteu pentru aberaţiile şi gogoşile ce sunt oferite elctoratului de către echipa lui. Cu o voce blajină, deputatul n-a reuşit să facă faţă primarului Necula care l-a întors pe toate feţele înscriind gol după gol în poarta candidatului Alianţei.

Viziteu habar nu are ce buget anual are Bacăul. Dar vrea primar şi cică va transforma Bacăul în Dubai de Bistriţa. Am ascultat de vreo 4 ori discuţia din clipul ETV şi parcă nu-mi vine să cred că e paralel cu toate lucrurile ce trebuiesc cunoscute într-o administraţie publică. Viziteu se pricepe însă foarte bine să calomnieze pe facebook, acolo unde nimeni nu-i poate adresa întrebări incomode.

Penibil de trei ori! Fix habarnistul despre care tot el vorbea, referindu-se la actualul primar. Dragi userişti, Viziteu nu poate fi viitorul primar al Bacăului pentru că nu cunoaşte mai multă administraţie decât tanti Maria de la etajul trei. Adică deloc. Cosmin Necula a trecut en-fanfare pe lângă candidatul Dreptei, clipul valorând cât zece dezbateri publice măsluite de orice moderator plătit de Alianţă. Îl am salvat şi va deveni istorie. La fel ca şi candidatura lui Viziteu la Primărie.

Dragă Alianţă, sunteţi varză!