Pareri

Lovitura de graţie a PSD-ului, Valentin Ivancea la Consiliul Judeţean!

Urbanul rămâne un anti PSD convins însă ca şi structură de partid. Ca istoric al partidului ce l-a înfiinţat tătucul Iliescu şi ca măsuri luate împotriva populaţiei, gen 10 august.

Însă nu poate nimeni nega faptul că şi în partidul ăsta mult hulit de români, există şi câţiva, doar câţiva oameni de calitate. În sensul ăsta, în Bacăul nostru există un pesedist proaspăt, nou-nouţ, gata să răstoarne mitul ciumei roşii. Cam dură fraza asta dar nu pot altfel.

E un nume pe care l-am urmărit de ceva timp şi care are caracter spre deosebire de toţi pesediştii căraţi cu autocarele la mitingurile lui Dragnea. Când spun Valentin Ivancea, spun tehnocrat, spun OM şi spun altceva decât ce înseamnă pentru mine PSD-ul. Un om cu un bun simţ deosebit şi care pare să se fi detaşat elegant de scandalurile în care s-a băgat mereu Benea & co.

Şi când spui Valentin Ivancea poţi spune candidatul perfect pentru judeţul care vrea să iasă din anonimatul drumurilor pietruite în anul de graţie 2020, judeţul care a fost cu sărăcia la purtător în toţi cei 30 de ani de la Revoluţie. Eu pariez pe omul ăsta pentru că, dacă îl urmăreşti, dacă îl asculţi, e de departe cel care nu fumează iarbă ilegală şi scuipă spre celelalte partide. Şi dacă e să te referi la meserie, deja ai un as al echipei care poate da peste cap rutina în care ne scăldăm de atâta timp.

Perseverent şi foarte atent la proiectele care se derulează, a dat bice celor ce au mai salvat din ruşinea înfăţişării judeţului. Aeroportul pare să fie cel care îi etalează competenţa şi calităţile. Cu siguranţă e în topul candidaţilor la Consiliul Judeţean atât timp cât n-ai cu cine merge mai departe dacă te uiţi atent pe lista alegerilor locale şi n-ai decât gornişti care sunt pricepuţi la scandal mediatic. Valentin s-a ferit de lucrurile astea şi a câştigat încrederea multor băcăuani ce urăsc în sine PSD-ul.

Dacă la Primărie n-au găsit decât un nume şi un prenume, la Consiliul Judeţean, PSD-ul a dat lovitura cu Valentin.