Celentano, supărat foc pe Viziteu. ”I-a furat ideea nesimţitul!”

Cine nu urmăreşte serialul Las Fierbinţi? Cine nu se amuză de ideile ”tăntălăilor” ce sunt în fapt nişte actori minunaţi. Cine nu l-a văzut pe Celentano pornit să renoveze piramidele din Egipt? Cine nu l-a văzut pe acelaşi Celentano placând cu gresie tavanul? Râdem copios la ideile năstruşnice ale protagoniştilor acestui serial însă pare să avem actori mai comici pe meleagurile băcăuane.

Trenul urban a fost fumat de mult timp, acum citim despre alte puncte comice din programul electoral al dreptei. La auzul ”parcărilor plutitoare”, băcăuanii au avut cele mai vehemente comentarii.

”Ce fumezi pretenaş? Că îţi provoacă vise umede!”, ”Asta crede că e la Veneţia, are un pârâu cum e Bistriţa şi vrea parcări pe apă. ”, ”Cei cu imaginaţii aşa bogate sunt fie mari vizionari, fie clienţii obişnuiţi ai psihiatrilor ! Asta nu arată a vizionar, aşa că…”, ”Dubai de România”, ”Iluzii ca să nu zic altfel”, ”Maria Ioana tu ești campioana”, ”Târgul de maşini poate-l pune pe apă. Şi ăia din Neamţ pot veni pe cursul râului ca plutaşii de odinioară. Am avea văd până la Călimăneşti, Vrancea, până la baraj.”, ”Vorba unora : ,,Bă, tu eşti prost ? Bă, tu eşti nebun?”, ”Suntem la emisiunea “copiii” spun lucruri trăznite” şi comentariile continuă.

Cireaşa de pe tort e aia legată de stadion. Că n-a renunţat la super idee. Cică nu se lasă până nu va vedea Bacăul din nou în prima ligă şi apoi în cupele europene cu stadionul plin de suporteri. În niciun caz nu-i treaba unui primar chestia cu liga de fotbal şi cupele europene. Poate doar ca susţinător ce se poate afla în galeria echipei şi atât.

Viziteu pare şi antrenor de fotbal în ultimele zile şi se poate să se priceapă mai bine la fotbal. Nu ştiu dacă i-a furat ceva idei lui Celentano din Las Fierbinţi dar sigur nu-s decât scenarii de serial de comedie. Nu ştiu cine conduce campania candidatului dreptei şi nu ştiu dacă nu râde şi el de sf-urile lansate pentru a câştiga Primăria Bacău.

Io zic că parcările plutitoare vor fi subiect de episod viitor al serialului în care joacă Celentano şi Viziteu va spune iar ”Mi-a furat ideea nesimţitul!”.