4.000.000 de lei și noi măsuri pentru deschiderea școlilor în siguranță

”Asigurăm sumele necesare pentru testarea cadrelor didactice si nedidacticedin toate instituțiile de învățământ (licee, școli, grădinițe, creșe)

Asigurăm școlilor sumele necesare pentru achiziționarea de măști, plexiglas și materiale dezinfectante. Alocăm sumele necesare pentru achiziția de tablete destinate elevilor care provin din familii defavorizate.

Echipele primăriei vor realiza zilnic dezinfecția tuturor sălilor de clasă. Deschiderea școlilor continuă să fie o necunoscută pentru guvernanții care nu fac altceva decât să bulverseze elevii, profesorii, părinții și autoritățile locale. Noi ne-am pregătit și am luat toate măsurile pentru a oferi condiții sigure, adaptate situației de risc în care ne aflăm. Pentru că nu mai putem aștepta eventuale soluții din partea Guvernului.

Testarea întregului personal (didactic și nedidactic) din învățământul băcăuan este una dintre măsurile absolut necesare și pentru care am solicitat de urgență aprobarea Consiliului Local.În perioada următoare voi fi alături de cadrele didactice și părinți pentru a căuta împreună cele mai bune soluții la toate situatiile neprăvăzute ce pot apărea.

Sunt părinte și știu ce nelinește aduce începerea școlii în fiecare familie. Siguranța este cea mai de preț și voi face tot ce-mi stă în puteri pentru ca în școlile băcăuane să nu fie pusă în pericol sănătatea copiilor noștri.” a scris Cosmin Necula pe pagina sa de facebook.