Aurelia Țaga, confirmată pozitiv cu Covid-19! Cosmin Necula în autoizolare!

Medicul pediatru Aurelia Țaga, candidata Pro România la funcția de președinte al Consiliul Județean, a fost confirmată pozitiv Covid-19.

La fel ca mulți alți medici din cadrul SJU Bacău, doamna doctor s-a infectat în urma contactului cu un coleg de breaslă.

Echipa de campanie a respectat regulile impuse în contextul actual dar, cu toate acestea, luăm măsuri suplimentare de protecție.

Pe acestă cale, vă informez că, din respect pentru băcăuani și pentru colegii mei, mă voi izola pentru următoarele zile, atât timp cât îmi vor recomanda autoritățile medicale.

Înțeleg faptul că acest anunț produce deja multă bucurie în rândul adversarilor mei politici. Orice speculație pe marginea acestui subiect denotă doar dorința unora de a câștiga fără merit puncte electorale. Este sub demnitatea unui om să exploateze o astfel de problemă, doar pentru faptul că suntem în campanie electorală.

Mai mult ca oricând am convingerea că am luat cele mai bune decizii pentru protecția băcăuanilor în această perioadă dificilă. Astăzi, Spitalul Municipal, Baza Letea și Spitalul de Pneumoftiziologie sunt operaționale și dotate corespunzător și oferă băcăuanilor resurse medicale pe care alte orașe nu le au în lupta cu noul coronavirus.

Vă asigur că nu voi abandona proiectele pentru oraș iar activitatea mea va continua pe căile de comunicare on-line.” a mentionat Cosmin Necula pe pagina sa de facebook.