Victor Ponta către Dreapta Unită: ”Hai să ne luptăm cu Sergiu Sechelariu!”

Victor Ponta a fost din nou în vizită la Bacău, Insula de Agrement fiind locul unde a susţinut o conferinţă de presă în care a rugat toţi ”pontiştii” să-l voteze pe Cosmin Necula la viitoarele alegeri locale.

La un moment dat, într-o întâlnire scurtă cu câţiva membri ai Alianţei PNL-USR-PLS, Victor Ponta i-a rugat pe cei din Alianţă să lupte împreună împotriva lui Sergiu Sechelariu, asta după ce Cristian Ghinghes insista către Cosmin Necula să participe la o dezbatere cu Lucian Viziteu.

https://www.facebook.com/watch/?v=459666078324899&extid=jaP2BNCA6AESXOMO

Să fie oare Pro România îngrijorat de soarta alegerilor locale din 27 septembrie şi să se teamă de un candidat independent precum Sechelariu? Neaşteptat îndemnul lui Victor Ponta şi astfel se configurează un candidat independent ce le dă fiori candidaţilor ”veritabili”.

Se pare că ecuaţia lui Victor Ponta dă cu ”minus” fiind în stare să ducă lupta alături de orice om care poate nimici un duşman puternic. Fără discuţie, Dreapta Unită nu ar face aşa ceva la Bacău şi cuvântul ”disperare” a fost cumva vizibil la liderul Pro România.

Experienţa lui Sergiu Sechelariu îl pune pe tapetul celor din linia întâi a acestor alegeri şi se pare că în fiecare zi câştigă teren pe plan electoral.