Dorin Chirilescu: ”Jos garajele!”

Să fii candidat la Primăria Bacău şi să ai în programul electoral un punct ce vizează desfiinţarea garajelor de casbeton din oraş, e pură nebunie ar spune unii. Cele peste 3.000 de garaje despre care vorbeşte Dorin Chirilescu, ar urma să dispară, iar în locul lor să apară circa 10.000 locuri de parcare.

Cu date tehnice bine documentate aşa cum obişnuieşte, Dorin a pus gând rău acestor garaje în care foarte mulţi proprietari îşi ţin orice altceva decât maşina personală. Că e vorba de butoaiele cu murături sau vin, că e vorba de materialele mai puţin necesare din casă şi care nu mai încap în debaraua apartamentului, aceste garaje nu dau bine nici estetic şi nici nu ne ajută în vreun fel pe noi cetăţenii Bacăului.

Astăzi, în conferinţa de presă susţinută în Piaţa Tricolorului, Dorin Chirilescu a anunţat ferm că din postura de primar al municipiului, va lupta pe căi legale ca aceste garaje să dispară şi în locul lor să apară acele parcări ecologice unde vor putea parca mult mai mulţi băcăuani.

O măsură antipopulară ar spune unii, idee mai veche a primarului Stavarache, aceasta nu pare să fie asumată în această campanie electorală de nimeni în afara lui Dorin.

În ultimii ani am avut foarte multe discuţii pe tema acestor garaje şi tot mai mulţi băcăuani spun că ar dori ca ele să dispară. Dorin îşi asumă această măsură şi dovedeşte că doreşte să schimbe Bacăul într-un oraş civilizat cu orice preţ, chiar şi acela de a pierde câteva voturi în această situaţie.