Spitalul Judeţean Bacău, scandal cu morţi ”inventaţi”! De Covid-19 bineînţeles.

Un caz incredibil al băcăuanului Paduraru Cătălin căruia i-a decedat mama zilele trecute a apărut la televiziunile naţionale (pentru că ”presa” locală nu propagă astfel de ştiri, ea le fabrică!), un caz în care aflăm cum se ”fac” morţii de covid-19 pe bandă rulantă.

Mama lui Cătălin a fost internată la Medicină Internă în data de 23 august 2020, la dr. Marin Otilia, cu un blocaj renal acut ce-i dădea şanse la viaţa doar pentru 2-3 zile. Luni i s-a făcut testul Covid-19 şi rezultatul a fost ”neconcludent”. Marţi repetă testul şi acelaşi rezultat, ”neconcludent”.

Miercuri dimineaţă, mama lui Cătălin e declarată decedată şi stupoare, se declară mort din cauza COVID-19! Brusc, pacientul decedat are virusul ucigaş fix în momentul în care nu mai contează decât pentru numărul declarat de spital autorităţilor.

Dr. Marin Otilia a insistat în faţa tânărului că mama sa are covid-19, astfel, Cătălin a mers în audienţă la dna. dir. Gianina Pricopi, care, asemenea dr. Marin, insista că mama lui a decedat de covid-19 şi îl sfătuia pe tânăr să renunţe să se încăpăţâneze pentru că mama lui va fi supărată de acolo de unde este : ”nici nu ştiţi cum o ciopârteşte la Iaşi în cazul în care veţi dori să faceţi o analiză mai amănunţită, una care poate să dureze şi două luni”.

Cătălin a sunat la Serviciul de Anatomie Patologică unde a fost îndrumat să facă un test la Cantacuzino pe fragmente din plămân, ceea ce a şi făcut. Rezultatul a sosit a doua zi dimineaţă şi era NEGATIV! Deci, pacienta nu avea covid-19!

A doua zi s-a prezentat la dr. Marin Otilia cu acest rezultat, acolo unde doctorul a vorbit din nou urât cu Cătălin, aşa cum a făcut-o încă de la internarea mamei în spital, cerându-i certificatul constatator de deces. O asistentă a coborât cu acel act, Cătălin arătându-i actul de la Institutul Cantacuzino, moment în care s-a produs un blocaj major în mintea ei. În final, pacienta a putut fi ridicată fără să aibă parte de protocolul unui decedat de covid-19 şi familia a putut să o înmormânteze creştineşte.

Pentru cei ce nu au vazut aseara ce se intampla in Sju Bacau ..pt. tine mama noastra draga…

Publicată de Paduraru Catalin pe Marţi, 1 septembrie 2020

Acum, ne întrebăm cui foloseşte numărul mare de morţi de covid-19. Ne întrebăm unde e compasiunea despre care vorbesc doctorii în faţa camerelor de filmat. Ne întrebăm pentru ce i-am considerat eroi pe cei care au luptat în spitalele ţării. De ce domnilor? De ce toţi morţii trebuie să fie declaraţi de covid-19 fără un test concludent, fără un act concludent şi fără nicio bază legală? E cineva tras la răspundere pentru incompetenţa doctorului Marin Otilia din Spitalul Judeţean Bacău?

Punem pătura pe ţambal în acest caz? Dar ce e interesant e numărul de decese astfel ”produse” de spitalul Judeţean Bacău.

”Eroilor” din Spitalul Judeţean Bacău, profesia de doctor e una nobilă şi vă bateţi joc de voi înşivă! În afară covid-19, în SJB se mai tratează şi altceva? Sau intrăm cu o leziune la cap şi ieşim decedaţi de covid-19?