Lucian Viziteu prins cu raţa-n gură! Şi se jură că nu fură de la Chirilescu!

Poţi să fii mama, tata sau copilul meu, dar nu poţi scăpa de critica mea având impresia că ne cunoaştem prea bine sau că suntem cu acelaşi sânge-n vine. Cineva mă dojenea azi că am devenit prea blând. Băi, nu-i chiar aşa doar că starea de spirit mi-a fost prea bună şi n-am fost pe aceeaşi frecvenţă. Dar atunci când spui Urban, spui ”tăvăleală”. Dacă n-ai ”jucat” corect, intri în textele urbane, că e bine sau nu.

După ce vreo 5 mămici au scris pe redacţia Urban Bacău despre cheta dorită la şcoala Mihai Drăgan, vizavi de necesitatea unor măşti, dezinfectant şi plexiglas, apoi am scris un articol despre asta, după ce Dorin Chirilescu a fost contactat de alte mămici care i-au expus aceleaşi nereguli, brusc, candidatul dreptei unite, Lucian Stanciu Viziteu a fost şi el contactat de alte mămici. Măi să fie, ce coincidenţă. A explicat despre asta într-un discurs ţinut la şedinţa de Consiliu Local, citind de pe telefon, ori din articolul Urban ori din articolul blogerului şi candidatului independent Dorin Chirilescu.

Se pare că e a treia oară când Dorin e copiat de dreapta unită, după sloganul cu Bacăul european şi problema apei în Bacău. Probabil lipsit de viziunea cu care se lăuda la începutul campaniei, tot Viziteu a copiat niscaiva idei de pe City Manager pentru ca mai apoi să le editeze, oferindu-i răgaz destul lui Sebastian Hriban să facă nişte printscreen-uri care confirmă acest lucru.

Printscreeen realizat de Sebastian Hriban

Dacă un candidat independent a devenit izvorul viziunilor şi campaniei lui Lucian Viziteu, deja ne dă de gândit cât de mult poate face dreapta unită de una singură.

Bacăul are zeci de probleme şi se întâmplă ca Viziteu să pună pe tapet fix ce dezvoltă Dorin Chirilescu doar cu o zi înainte? Ştiu, mi se pare, e doar o coincidenţă. Aş fi curios să văd ce mămici l-au contactat pe candidatul Viziteu în aceeaşi problemă sesizată de Urban şi Dorin Chirilescu. Şi dacă e vorba tot de ”cheta” menţionată pe Urban şi DorinChirilescu.ro.

Haideţi domnilor că sunteţi şi penibili şi destul de deştepţi încât să nu mai repetaţi greşeala. Nu de alta, dar dacă mai ţine mult campania electorală şi mai sunteţi prinşi cu acelaşi gen de gafe, pierdeţi teren. Sincer.