Cosmin Necula a prezentat ieri, candidații Pro România Bacău la alegerile locale

Actualul primar al municipiului Bacău, Cosmin Necula, candidat la un viitor mandat din partea PRO Romania, a prezentat ieri echipa cu care doreşte să ducă Bacăul acolo unde îşi doreşte. Încrezător în votul din 27 septembrie, Cosmin Necula a vorbit mai mult despre oameni, despre profesie şi despre faptele care au închegat o echipă bună pentru administraţia locală ce vizează următorii 4 ani în Primăria Bacău.

N-am vorbit deloc despre politică, am vorbit despre oameni, despre fapte și speranțe de viitor.
La Consiliul Județean fac echipă cu doamna doctor Aurelia Țaga, un profesionist recunoscut și un om de excepție,un medic pediatru inimos și competent și, mai ales, bine ancorat în realitate.
Am lângă mine, atât la Consilul Local cât și la Consiliul Județean, o echipă de oameni în care am încredere, alături de care îmi doresc să continui proiectele pe care le-am început pentru Bacău și să împlinesc planul pe care mi l-am propus pentru orașul nostru pentru următorii 4 ani.

#MergemÎnainte pentru că schimbarea pe care am promis-o acum patru ani s-a dovedit a fi benefică pentru Bacău. E de datoria mea să o duc până la capăt. Iar lucrurile pe care nu le-am putut duce până la capăt mă ambiționează și mai mult. Este datoria mea față de băcăuani să duc la bun sfârșit ceea ce am promis și ceea ce băcăuanii mi-au cerut.

Este misiunea mea să fac din Bacău cel mai bun oraș pentru locuit, pentru toţi băcăuanii, indiferent de ceea ce votează, cel mai bun oraș în care să ne creștem copii iar tinerii noștri să-și dorească să-și întemeieze o familie și să-și petreacă viața.
Îmi doresc o campanie decentă, în care să nu ne mai atacăm unii pe ceilalți, să nu ne mai înjurăm, să nu ne fie atacate familiile.
Dacă avem ceva de demonstrat oamenilor, să le explicăm proiectele noastre, ce am făcut sau ceea ce vrem să facem. Și atunci, alegătorii vor decide în deplină cunoștință de cauză.
” a scris Cosmin Necula pe facebook.