Candidatul dreptei, Lucian Viziteu, pe primul loc în sondajul CATI!

Conform sondajului CATI realizat la cererea lui Sergiu Sechelariu, cu doar o lună înainte de alegerile locale, avem parte de o surpriză pe plan local, anume, surclasarea lui Cosmin Necula de către candidatul dreptei unite, Lucian Stanciu Viziteu, cu un procent al intenţiei de vot de 25,1%.

Actualul primar al municipiului Bacău, Cosmin Necula, a coborât pe locul 2 în intenţia de vot a băcăuanilor, ajungând la un procent de 24,7%

Cifrele sunt şi rezultatul intrării în cursa electorală a lui Sorin Umbrărescu (PSD-PPU) şi a lui Sergiu Sechelariu (Candidat independent) care ocupă poziţiile 3 şi 4 ale sondajului cu 17,6% respectiv 14,7% din intenţia de vot a băcăuanilor.

Dragoş Ştefan ocupă poziţia a 5-a în sondaj, cu 4,4% din intenţia de vot a electoratului băcăuan, urmat de Constantin Scripăţ (ALDE) cu 3,2%.

Susţinerea lui Viziteu la funcţia de primar a municipiului Bacău de către liberalii băcăuani au dus la răsturnarea situaţiei în ceea ce priveşte sondajul CATI şi se aşteaptă un procent mai ridicat după ce tot electoratul liberal va afla că partidul îl susţine la alegerile locale pe deputatul USR, Lucian Viziteu Stanciu.