”Mătrăguna” din USR le face mai rău decât războaiele cu Necula

USR Bacău are nişte pete de ulei care pot dăuna grav ţesăturii fine din care e croit. Eu rămân userist în plan personal şi n-are legătură un membru pentru decizia asta. Adică nu m-a convins Gheorghiţă sau Ileana să cred în partidul ăsta. Dar nici o Ileană sau un Gheorghiţă nu mă poate convinge de faptul că USR e format din idioţi. Orice partid are oameni extraordinari şi are şi lichele. Chiar şi USR-ul din păcate.

Urban Bacău are peste 400 de articole cumva pro USR în ultimii 2 ani. În timpul ăsta s-au găsit 3-4 persoane care să-mi reproşeze că pagina e plătită de USR, că e întreţinută de USR şi alte baliverne. Am pornit acum 3 zile o prezentare a candidaţilor pe fotografia de copertă a paginii asta însemnând o derulare zilnică folosind mesajul tuturor candidaţilor indiferent de culoarea politică.

La apariţia banerului lui Cosmin Necula, tot vreo 3-4 tembeli s-au găsit să comenteze cum că e gata, plătit, sunt cumpărat, sunt al lui Necula. ”Băbăieti”, probabil că vi s-a urcat la cap sutele de postări useriste ale paginii şi v-aţi închipuit că doar USR respiră prin Bacău. Din păcate pentru voi, articolele scrise pentru Dragoş Ştefan, Dorin Chirilescu şi ceilalţi care vor urma, sunt ceea ce eu consider că trebuie scris şi fac asta pe timpul şi banii mei. Am repetat-o adeseori şi pentru alţi tembeli care-mi reproşau despre articolele pro USR în ultimii ani.

Dacă ar exista un contract de publicitate şi aş pune fotografia lui Necula sau Chirilescu sau Ivancea pe toţi pereţii din casă şi pe paginil şi grupurile mele, nu cred că e problema voastră. Voi aveţi contracte plătite la o bucăţică din presa locală şi nu văd nicio problemă. Sunt bani pentru prestări servicii, fix atât. Că-i doare-n fund pe ăia de la zdbc.ro de Viziteu. Ei v-au luat banii şi gata.

Aşadar, când USR Bacău are câte o mătrăgună care se împiedică de sticlele de bere noaptea la terasă, indicat ar fi ca ceilalţi mebri să ia atitudine, altfel, rahatul se va întinde. Când aceeaşi mătrăgună nu pricepe lucrurile elementare şi ce înseamnă să iroseşti în medie 5 ore zilnic pentru a întreţine proiectul Urban Bacău, e neinteresant pentru mine ca şi bloger ce nu trăieşte pe spatele muncii voastre.

Ştiu că vi se face gura pungă atunci când vedeţi o fotografie a oricărui contracandidat însă trebuie să ştiţi a duce o campanie altfel decât noroiul aruncat la vecinii care nu vă fac pe plac. Sincer am prieteni în USR care au priceput cine şi cum sunt şi de aceea, USR rămâne pentru mine acelaşi chiar şi cu o mână de tembeli care se cred PAPA de la Roma deşi urlă #papaNecula.

Încerc să învăţ ce înseamnă respectul şi poate că n-am reuşit în totalitate însă cei care sunt prin partidele astea ar trebuie s-o facă necondiţionat pentru că se dau exemplu. La final, repet, pagina Urban Bacău nu e pagina USR-ului şi nici a altui partid.