Victor Ponta, prezent în Bacău pentru prezentarea candidaţilor PRO România

Astăzi, preşedintele PRO România, Victor Ponta, a fost prezent în municipiul Bacău pentru prezentarea candidaţilor partidului la alegerile locale din septembrie.

Cosmin Necula este un primar special” a spus Victor Ponta la întâlnirea de astăzi, subliniind şi faptul că aceste alegeri au fost hotărâte printr-un blat PNL-PSD, declarându-se nemulţumit de acest lucru.

Între stadion și rezerva de apă, am ales să facem rezerva de apă a Bacăului cum ar fi ales orice om normal!”, a spus Cosmin Necula la întâlnirea de astăzi. După Rezerva de Apă şi iluminatul public, următoarea prioritate a candidatului PRO România la Primăria Bacău va fi un nou stadion la ieşirea spre Oneşti, unul cu o capacitate de 7.000 de locuri după modelul stadionului echipei FC Viitorul a mai spus Cosmin Necula.

Am schimbat tot ce a lăsat greşit fosta administraţie, am făcut lucruri pe care nu le-am promis în campania din 2016, cum ar fi, rezerva de apă, iluminatul public, dotarea școlilor, modernizarea cabinetelor stomatologice din școli, fiind cu adevărat 4 ani foarte grei” a spus Cosmin Necula.

PRO România a nominalizat 5 femei la Consiliile Judeţene din cele 8 judeţe ale Moldovei, a precizat Victor Ponta legat de nominalizarea dr. Aurelia Taga la CJ Bacău.