Adrian Gavriliu: ”Am lăsat adidașii și treningul de antrenor, în portbagaj”

Intrat în politică în 2016 în echipa lui Cosmin Necula, a ajuns într-o luptă surdă cu el înainte ca actualul primar să părăsească corabia PSD. A renunţat să lupte împotriva lui şi a făcut tot ce a putut pentru CSM Bacău. Şi a făcut-o bine.

Mai schimbăm din când în când câteva cuvinte pe reţeaua de socializare şi mi s-a părut un om foarte ok, mai ales după ce nu a refuzat să vină într-o emisiune la Urban TV, fiind tăvălit de zeci de ori de mine în articolele urbanbacau.ro. De multe ori acid în discursuri dar întotdeauna cu bunul simţ la el.

În această seară a făcut anunţul care m-a surprins. A intrat în echipa consilierilor judeţeni PSD pe listele depuse. M-a surprins revenirea lui dar mai ales textul postării, unul care pune în tandem mesajul politic şi buna dispoziţie a lui Adrian.

USR, PNL, PLUS, PSD, PMP….în spatele literelor sunt oameni!

Candidez in echipa prietenului meu, Valentin Ivancea

Voi fi consilierul tău județean iar Valentin Ivancea președintele CJ Bacău. Am lăsat adidașii și treningul de antrenor, in portbagaj, m-am sugrumat cu o cravată, m-am sufocat intr-un sacou și am șchiopătat in pantofii noi de piele, până când, azi, am depus dosarele de candidatură alături de echipa din care fac parte.

Pentru mine este o onoare, fără să bravez și fără lingușeală, să il susțin pe omul și tehnocratul Valentin Ivancea!

Un “new entry” in politica băcăuană. Pentru Vali uit treningul in portbagaj și mă inham cu responsabilitate la proiectele pe care le va coordona pentru băcăuani.