PSD Bacău: “Am intrat ultimii în campanie, dar vom sosi primii în alegeri!”

PSD Bacău anunță faptul că au intrat practic ultimii în campania electorală și ca vor reuși să treacă “linia de sosire” primii. Ei vorbesc despre un moment nepotrivit pentru stabilirea datei alegerilor locale și arată cu degetul spre guvernul liberal.

Greșit ales momentul alegerilor locale de către un guvern îmbătat cu apa rece a procentelor și cu mintea la voturi, nu la sănătatea românilor. Acum, când avem o explozie de infectări cu Covid19 și secțiile ATI pline până la refuz.

Dacă PNL vrea cu orice preț alegeri, în detrimentul sănătății românilor, a trebuit să ne prezentăm la linia de start. Noi, social-democrații, nu fugim de competiție!

Am validat, astăzi, cea mai puternică garnitură de candidați cu care PSD Bacău s-a prezentat vreodată la locale – 92 de candidați la primării plus a 93-a, dl. Sorin Umbrărescu la Primăria Bacău, din partea Alianței Social Umaniste.

Propunerea pentru președinția Consiliului Județean – dl.
Valentin Ivancea – este un om proaspăt, care nu a făcut politică, dar a coordonat, ca prefect, peste 200 de proiecte PNDL implementate în județul Bacău, inclusiv șoseaua de centură. Prin munca sa neobosită, a dovedit că se poate!

Valentin Ivancea este la antipodul contracandidatului său, un penelist șters, cu 16 ani de stat în Parlament cu rezultate ZERO pentru băcăuani.

Am intrat ultimii în campanie, motivat de criza epidemiologică, dar vom sosi primii în alegeri, acolo unde contează de fapt!