S-a hotărât! Cristi Manolache, candidatul PER la Primăria Bacău!

S-a tot vorbit despre candidatura lui Cristi Manolache la Primăria Bacău şi la aceste alegeri însă mulţi nu ştiau din partea cărui partid va candida. Ieri, Cristi Manolache a făcut anunţul pe pagina sa de facebook.

Dragi băcăuani, așa cum unii dintre dumneavoastră ați aflat deja, am luat decizia de a intra din nou în cursa electorală. Deși ultimii 4 ani au fost printre cei mai grei pentru mine, nu pot să rămân indiferent la degradarea tot mai accentuată a orașului nostru.

Degeaba investim în locuințele noastre, încercând să ne mințim că trăim decent, dacă realitatea de afară devine tot mai greu de suportat. Simt că pot face ca Bacăul să le ofere tuturor cetățenilor condițiile pentru a trăi decent.

Ar trebui să locuim în Bacău cu plăcere, nu pentru că suntem nevoiți să facem asta. De asta, și tu, locuitor al Băcăului, ai nevoie de confort la tine în oraș:

cartiere curate și străzi asfaltate (nu doar arterele principale, ci și la tine în fața blocului sau a casei);

parcuri bine îngrijite;

să te simți la fel de respectat și dacă locuiești în centrul orașului, și dacă locuiești la ieșirea din municipiu;

să ai apă și la parter, și la etajul 10;

să te bucuri de o plimbare cu familia;

să găsești oaze de relaxare, unde să-ți aduni gândurile după zilele istovitoare de muncă, unde să poți zâmbi.

Eu încă mai cred într-un Bacău așa cum trebuie. De aceea, te invit, alături de mine: Trăiește în Bacău!

Cheamă-ți copiii acasă, într-un oraș de care să te mândrești. Avem nevoie de investiții strategice, făcute cu simț de răspundere, pentru ca orașul nostru să se trezească din letargia în care a căzut din cauza administrațiilor incompetente și corupte.

Da, candidez pentru Primăria Bacău. Știu că pot face lucrurile așa cum trebuie. Sunt la dispoziția dumneavoastră să vă răspund la toate întrebările!