PNL-USR-PLUS. Alianţa care ascultă vocea băcăuanilor.

Alianţa USR-PLUS s-a unit cu PNL Bacău din două motive. Primul ar fi cel legat de dărâmarea mafiei PSD din judeţ şi al administraţiei dezastruoase a actualului primar Cosmin Necula şi al doilea, cel legat de proiectele ambelor tabere care vor fi mai uşor de implementat fiind în funcţiile cheie şi nu în opoziţie.

Blamată de unii şi apreciată de alţii, această înţelegere pune o enormă presiune pe umărul celor 3 formaţiuni politice care vor trebui să demonstreze că nu vor administra Bacăul cu vorbe.

Lucian Stanciu Viziteu, candidatul Alianţei la Primăria Bacău a declarat:

Dreapta s-a unit la Bacău! Am înțeles cu toții, atât noi, USR-PLUS, cât și colegii noștri de la PNL, că trebuie să ascultăm vocea băcăuanilor.
Băcăuanii ne-au cerut să aducem schimbarea mult așteptată și astăzi vă pot spune că am înțeles mesajul dumneavoastră și ne asumăm acest proiect.
Vreau să le mulțumesc gazdelor noastre, de la PNL Bacău, pentru că au răspuns așteptărilor dumneavostră și au pus interesul românilor deasupra intereselor de partid. De asemenea, îi mulțumesc lui Liviu Miroșeanu pentru susținere. Sunt convins că vom colabora excelent pentru comunitatea noastră.
Această alianță s-a format pentru că numai împreună putem duce la bun sfârșit proiectele pe care cu toții le-am început în Bacău. Vrem să modernizăm județul Bacău, vrem să dezvoltăm municipiul Bacău și vrem să vă dovedim că se poate și altfel. Bacăul va deveni o zonă europeană, dezvoltată la adevăratul potențial pe care îl are.
Mulțumesc băcăuanilor care de câteva săptămâni ne scriu și ne spun că trebuie să facem această alianță. Încrederea cu care ne-ați învestit nu va fi în zadar. Eu, Primar al Bacăului și Ionel Palăr, Președinte al Consiliului Județean, împreună vom scăpa de această guvernare locală dezastruoasă.
Vă așteptăm alături de noi, pentru că politicienii fără comunitate nu reprezintă nimic.