Târgu’ din Bacău. Pe esplanada Cora în fiecare weekend!

DeosebIT Events organizează Târgu’ din Bacău, un eveniment local prin care se urmărește formarea unei piețe independente, în aer liber, dedicată producătorilor locali.

Evenimentul începe din acest weekend ( 8-9 august) și continuă în fiecare sfârșit de
săptămână din luna august (15-16/ 22-23/ 29-30), pe esplanada centrului comercial Cora Bacău, vis-a-vis de parcarea de la Insula de Agrement. Publicul băcăuan este invitat să ia parte la acest târg, să se bucure de calitatea produselor și serviciilor producătorilor locali, meșteșugarilor populari, și să le susțină activitatea.

Vizitatorii sunt încurajați să interacționeze cu producătorii prezenți, să pună întrebări și să le cunoască tainele meseriei, dar și rezultatul obținut, prin degustarea produselor.

Cadrul prietenos, creat pentru acest eveniment, permite și participanților să se cunoască direct, favorizând, astfel, crearea unui grup unitar al producătorilor băcăuani.

Prin Târgu’ din Bacău, dorim să impunem în oraș conceptul de Farmers Market, o piață a producătorilor, unde aceștia își pot expune produsele autohtone, într-o manieră organizată, special pentru a le prezenta invitaților și a le comercializa direct, pentru a păstra prospețimea.

Dorim să mulțumim, pe această cale, Centrului Comercial Cora Bacău, pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment.

De asemenea, dorim să aducem mulțumiri și partenerilor noștri, Madame Delice Gourmet a cărui implicare a făcut ca acest eveniment să aibă loc, și Remax Welcome a cărui activitate sprijină mediul economic local.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea condițiilor impuse de legislația în vigoare.