PSD Bacău s-a hotărât! Notarul Umbrărescu, candidat la Primărie. Plus o alianţă cu PPU-SL!

Cu doar o lună şi jumătate înainte de data alegerilor locale, PSD Bacău s-a hotărât în privinţa candidatului la Primărie. Astfel, PSD Bacău încheie cumva lista candidaţilor la funcţia de primar al Bacăului, hotărând împreună cu alianţa ce s-a stabilit astăzi, anume, cu necunoscutul PPU-SL, candidatul comun.

Presa băcăuană speculează faptul că PSD Bacău s-a ”lipit de numele Umbrărescu, încercând să păcălească electoratul, pentru că e o coincidenţă de nume cu celebrul constructor băcăuan Umbrărescu. În cazul candidatului PSD, acesta e doar un notar şi se numeşte Sorin Umbrărescu. Eu aş spune că PSD Bacău putea veni şi cu Trump pe lista candidaţilor la Primărie şi ar fi fost totuna. Adică ZERO.

Notarul Umbrărescu, cel propus de alianţa formată la nivel de municipiu cu PPU-SL, are şanse să ajungă primar în aceeaşi măsură în care Bacăul poate deveni capitala României în anul 2021.

Pesediştii anunţă triumfători evenimentul şi o conferinţă de presă mâine la Hotelul Helen din Măgura.

<Organizația Municipală a PSD Bacău a aprobat, în ședința de astăzi a Comitetului Executiv, încheierea unei alianțe electorale, pe Municipiul Bacău, cu Partidul Puterii Umaniste – Social-Liberal (PPU – SL) pentru alegerile locale. Au fost aprobate, cu acest prilej, însemnele electorale ale alianței precum și validarea candidaturii dlui. Sorin Umbrărescu la funcția de primar al Municipiului Bacău din partea “Alianței Social Umaniste PSD – PPU-SL”.>