Băcăuan infectat cu COVID-19 în situaţie gravă, refuzat de ambulanţă.

De mai bine de 24 de ore, situaţia unui băcăuan bolnav de COVID-19 s-a agravat, ambulanţa refuzând să-l preia pentru că nu mai există locuri în spitalele din judeţul Bacău. În tot acest timp, Cosmin Necula arată spre Spitalul Municipal şi face apel la membrii Guvernului să pună în funcţiune spitalul.

Tocmai am primit apelul disperat al unui pacient depistat pozitiv cu noul coronavirus. Se află la domiciliu iar starea lui se înrăutățeste de la o oră la alta.

În urma apelului la Ambulanță i s-a comunicat că nu poate fi preluat de acasă pentru că nu mai există loc la spital. Este un caz despre care am aflat acum, nu vreau să mă gândesc câte alte situații asemănătoare există!

Este de neimaginat cum stăm cu SPITALUL MUNICIPAL ÎNCHIS de două luni! Spital în care se pot salva vieți, dotat cu toate funcționalitățile necesare pentru preluarea cazurilor grave și critice.

Oameni buni, stimați membri ai Guvernului și lideri PNL Bacău, știți foarte bine că spitalul poate fi deschis de îndată, așa cum am arătat încă de săptămâna trecută.

Vă rog nu vă jucați, nu mai vorbim despre o luptă a orgoliilor și despre cine își asumă mai multe merite! Deschideți Spitalul Municipal până nu este prea târziu!” scrie Cosmin Necula pe pagina de facebook.