Coş de 3 puncte pentru Chirilescu. Apar şi proiectele pentru Bacău.

Într-o bălăcăreală a strângerii de semnături de susţinere şi într-o campanie electorală în care explicăm doar ce n-a făcut Necula în ultimii 4 ani, azi citesc despre proiectele pentru Bacău într-o postare făcută de unul dintre candidaţii la Primăria Bacău, Dorin Chirilescu.

Apa, parcările şi Spitalul Municipal sunt primele 3 puncte pentru care Dorin are soluţii. Pentru perioada următoare sunteţi invitaţi pe dorinchirilescu.ro la discuţii.

Astăzi vă prezint trei dintre abordările pe care le consider prioritare pentru comunitatea noastră, care deşi derivă din categoria nevoilor de bază ale cetăţenilor, în continuare nu îşi găsesc rezolvarea din partea celor care iau decizii în numele nostru:

  1. Ca răspuns la problema apei curente din municipiul Bacău, consider prioritară realizarea unei staţii de captare a apei conectată la râul Bistriţa și achiziţionată cu fonduri europene.
    Deşi oraşul nostru este în vecinătatea a două mari râuri, principala sursă de alimentare cu apă rămâne Barajul de la Poiana Uzului, ce se conectează cu municipiul Bacău printr-un tronson de peste 62 km.
  2. Probleme precum parcările rezidenţiale, publice, precum şi traficul din oraş, nu şi-au găsit rezolvare nici până acum, deşi în jurul nostru, la doar câteva zeci de km distanţă, cetăţenii acelor comunităţi deja beneficiază de condiţii decente şi reguli care le oferă confortul meritat.
  3. Spitalul Municipal a devenit un subiect de ping pong între vechea şi actuala administraţie, mai ales în contextul acestei pandemii care ne-a dat vieţile peste cap, la propriu. Acum că acesta a revenit în directa administrare a Consiliului Local Bacău după ani de tergiversări şi dezinformări din partea celor care ne conduc, cred că trebuie să depunem toate eforturile ca acesta să fie finalizat şi integrat într-o structură funcţională împreună cu Spitalul Judeţean, prin colaborarea dintre Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Bacău. Rolul meu va fi de mediator în acest subiect, astfel încât interesele politice să nu mai primeze în detrimentul sănătăţii băcăuanilor.”