Etajele 4 și 5 ale Spitalului Municipal nu sunt de fapt finalizate?

Etajele 4 și 5 ale Spitalului Municipal nu se deschid pentru că lucrarea, deși a fost inaugurată de însuși primarul Necula, nu este finalizată” spune viceprimarul Dragos Stefan intr-o postare pe facebook.

Într-un act adiţional ataşat postarii se menţionează despre o prelungire a termenului de finalizare cu 60 de zile pentru că unele lucrări n-au fost finalizate şi se menţionează despre lipsa instalațiilor de evacuare a apelor uzate, de răcire și tot ce ține de securitatea la incendiu.

Am văzut că acesta caută vinovați și cere imperios deschiderea celor două etaje. În același timp, tot el cu mâna lui semnează referatul de necesitate pe care îl vedeți mai jos, prin care, practic, recunoaște ca de fapt o parte dintre lucrări nu sunt finalizate! Adevărul, dovada negru pe alb, fără alte discuții și comentarii! Lipsesc instalațiile de evacuare a apelor uzate, de răcire și tot ce ține de securitatea la incendiu! Lucrările ar mai dura 60 de zile! Cine e vinovatul pana la urmă ? Judecați dumneavoastră, stimați băcăuani!” mai scrie Dragos Stefan in aceeasi postare.