Mă întreb aşa, cât de idioţi pot fi unii? Cât se poate.

La un moment dat, având postări despre situaţia cazurilor de COVID-19 după cum ne transmit autorităţile, prin intermediul unui sistem ce se ocupă cu acest studiu, nu doar cu bârfe pe paginile de facebook, existau să zicem 5.000 de teste şi 200 de noi infectări. Bun. Apoi, conspiraţioniştii aflau că în urma a 10.000 de teste, aveam tot 200 de noi cazuri.

Şi începeau ăştia din turmă, stai bai nene că nu eşti atent la cifre, de fapt, procentajul e la jumătate, deci rata de infectări e de doar 2% nu de 4% ca ieri. Deci, turma, idioţii, făceau analiza faptului că sunt acelaşi număr de infectări, dar la un număr de teste dublu sau mai mare. Deci era bine! Şi tot aşa în zilele care au urmat.

În ultimele zile au fost o mie şi ceva de noi infectări la 34.000 de teste, 15.000 de teste şi apoi 8.000 de teste. Şi, aceiaşi idioţi, în loc să facă aceeaşi analiză, au început cu un nou scenariu de conspiraţii peneliste.

”Nu cumva trebuie să ne punem semne de întrebare în momentul în care, la un număr de teste de 4 ori mai mic să ai tot 1.100 de noi infectări?”

Nu băi nene. Semnele de întrebare pe care ar trebui să ţi le pui, nu-s legate decât de creierul tău. ”Oare mai funcţionează?”, ar trebui să te întrebi. Păi nu făceai tu, cap de gumă, aceeaşi analiză cu teste mai multe şi acelaşi număr de noi infectări? Acum, când matematica te-a depăşit, te duci cu mintea bolnavă în cealaltă parte? Apoi, alţi componenţi ai lotului de idioţi se întreabă: ”De ce avem acelaşi număr de decese la un număr mai mare de noi infectări?” Întreabă-l pe Dumnezeu dacă îţi dă cu rest.

Am impresia că ăştia, din nou menţionez, idioţi, au formula magică a numărului de noi infectări necesar pe-a doua zi, au formula magică şi corectă a numărului corect de decese la un anumit număr de noi infectări s.a.m.d., ăştia conspiraţionişti, cu cipul în masca de protecţie, nu-şi mai dau seama că treaba-i groasă atunci când există acelaşi număr de infectări la un număr de teste de 4 ori mai mic.

Voi, ăştia, profesori în medicină, în matematică şi în crize epidemiologice, n-aţi vrea să n-o mai bateţi în cap şi să mergeţi voluntari în spitalele în care spuneţi voi, sunt goale, dar de fapt sunt bolnavi de COVID-19? Faceţi în efort, lăsaţi tastatura şi îmbrăcaţi acel costum special, pentru a vedea cu ochii voştri bolnavii ”reali”.

Alţii, din aceeaşi tabără, îşi pun şi alte întrebări idioate. De ce n-au în listă măcar un prieten care să fi fost infectat cu COVID-19 şi să le povestească cum e? Băi, voi sunteţi sănătoşi? Eu îmi doresc ca voi toţi să fiţi sănătoşi, voi toţi din lista mea, să nu aud cum povestiţi despre spitalizări şi despre suferinţă. Băi, eu vă vreau bine, dar vă vreau şi sănătoşi la cap.

Până să vă ”cipeze” Bill Gates, eu cred că voi v-aţi ”cipat” singuri cu ditamai soiul de prostie…

Lasă un răspuns