Când administraţia locală nu poate, o face Dedeman.

Am înţeles că la problema modernizării Târgului Auto din Şerbăneşti, iniţiativă propusă ani la rând de activistul civic Dorin Chirilescu, există o problemă majoră, din cauza căreia, nu se poate. Nu se poate şi gata!

Problema majoră era (pentru că nu ştiu dacă mai e) canalizarea necesară acestui târg. Cică pânza freatică e fix la nivelul terenului aferent şi nu se poate executa o reţea de canalizare, declaraţia fiind făcută de viceprimarul Scripăţ într-una din şedinţele de CL de la acea vreme. Bun. Zilele astea, Dedeman ”Magnificul” execută lucrări de curăţenie pe terenul vecin Târgului Auto, cel care e cu ieşire la Bdul Unirii. Ăştia vor ”arunca” pe teren câteva blocuri, mai exact, un mic cartier rezidenţial.

În momentul în care terenul târgului şi al Dedeman e fix la acelaşi nivel, ba şi parcele vecine, mă întreb acum dacă în cazul ăstora din urmă poate exista o reţea de canalizare. Sau poate că fac ăştia wc-ul în curte?

Cum naiba nu se poate face ceva de către o administraţie locală şi poate un privat? Urmează un HCL final sau asta ar trebui în acest moment, pentru ca blamata canalizare să poată ”exista” în acea zonă. La privat. Referindu-mă la Dedeman, unde-s doi, puterea creşte, ar spune unii. Şi mai ales că-s fraţi.

Sunt curios ce ar spune Viceprimarul Scripăţ în cazul în care Dedeman vor ridica acolo blocuri şi canalizările aferente. Mai spune ceva de pânză freatică?