Stare de inconştienţă. România, în fruntea evoluţiei răspândirii COVID-19.

Sunt câţiva inconştienţi, aşa vreau să le spun şi nu altfel, care nu cred că există virusul COVID-19 şi susţin că e doar un mod de trădare a ţării, un mod de a primi bani de la UE, sau alte baliverne ce includ PNL şi Oculta Mondială.

Plăteşte UE pentru bolnavii de COVID-19? Adică…să înţeleg şi eu, cum naiba se întâmplă asta? E pe bază numerică, apare bolnavul, UE bagă bani în cont? Penibili. Dacă am studiat 10 profile de facebook ale acestor ”inconştienţi”, am observat că ”Vulpiţa” e un fenomen de urmărit, ”Salam” un geniu ”Shi nu shtiu dak ăştia cu covidu lor îs sănătoşi l kap”.

Nu cred ăştia în existenţa virusului şi îmi explică despre nu ştiu ce cifre impresionante ale celor care mor de foame. Aţi stat voi lângă ăia, le-aţi văzut frigiderul gol şi le-aţi aprins lumânarea când şi-au dat sufletul? Mai spun ăştia despre cifre mult mai mari ale deceselor pricinuite de cancer sau SIDA. Bun. Aţi fost voi lângă ăia şi i-aţi declarat decesul din cauza asta? Nu! Medicii au declarat asta şi autorităţile au contorizat cifrele.

Cum se întâmplă cu virusul ăsta nou? Dacă n-aţi văzut vreunul târâindu-se pe stradă de durere sau dacă n-aţi avut vreun vecin care să se fi întors din spital, atins fiind de virus şi să vă povestească cum e, înseamnă că nu există? Cifrele în urcare ale noilor infectări cu COVID-19 le dau medicii. Acum nu-s tot medicii ăia eroi pe care-i susţineaţi? Nu-s tot ăia cărora le făceaţi donaţii toată pensia? Ei, fix ăia raportează cifrele astea şi nu PNL, Iohannis sau Orban.

Înţeleg că postezi ”k fetili” şi că ”lucrezi la Mama Acasa” dar nu-mi mai toca comentariile cu aberaţiile scrise în timp ce n-ai citi vreo carte în viaţa ta.

Între timp, noile infectări tind să ajungă la cote record şi noi am şi uitat deja de mască. Mai vede careva masca purtată în locurile publice, în spaţiile închise? Doar magazinele mari mai respectă (uneori) regula asta obligatorie. Am intrat în peco şi n-avea vreunul mască, am intrat în magazinele de cartier şi n-avea vreunul mască, am traversat judeţul în lung şi-n lat şi în rural masca e înlocuită cu halbele de bere şi paharele de vodcă, acompaniate de betegi ai sorţii ce n-au carte, n-au loc de muncă, nu produc nimic de-a lungul vieţii, dar sunt fermi convinşi că pandemia e ”inventată de Iohannis”.

Pupătorii de moaşte sunt îndemnaţi de penalul Teodosie de la Constanţa, răzvrătit al BOR, să îşi bage picioarele în ea de pandemie, face slujbe cu 100 de oameni în interiorul bisericii, nestingherit şi apoi spunem că aceste creşteri ale infectărilor sunt inventate de guvernarea PNL.

Sunteţi prea idioţi, na că am depăşit nivelul ”inconştienţilor” de la început. Ieşiţi din bula prostiei în care vă daţi cu părerea şi ajutaţi-i pe medici să nu ducă lupta asta încă 10 ani. Sau poate că voi nu puteţi muri decât de prostie. Sunteţi imuni la COVID-19.