Solomon şi Stativă, mănâncă liniştiţi hamburgher-ul pesedist

Cică ăştia doi, protagoniştii scenetei groteşti din shaormeria bucureşteană, nu-s pedepsiţi de conducerea PSD. Serios? Cică e ştire pentru ”burtierele” televiziunilor naţionale. Cică ăştia doi îşi pot vedea în continuare de mestecatul hamburgherul-ui vândut de ”panarama” de la caseria buticului fără să-i doară-n cot de noi toţi.

S-a gândit careva că ăştia doi vor fi decapitaţi de PSD? Eronat! Nu toate muştele fac miere dar toate trag la acelaşi ”rahat”. Păi dacă avem de-a lungul celor 30 de ani de PSD tot felul de ouă, ale lui Năstase, caltaboş de la Remes şi mămăligari de-alde Oprişan, de ce ne vrem ca ăştia doi să fie arătaţi cu degetul în partid? Aşa e la ei domnilor, e cu barosăneală, e cu tupeu şi e cu muşchi de vrednici deputaţi. Pentru că pot şi pentru că se bazează pe votul celor care bântuie crâşmele rurale.

Imaginea partidului nu poate fi afectată de fomiştii de la Shaormeria celebră şi nici de alţi barosani din partid, atât timp cât zona de influenţă a burtoşilor e vastă şi colcăie de contracte cu Statul.

Singurii ce-i pot trage de urechi pe ăştia doi suntem noi, alegătorii, fix în ziua alegerilor, când al lor glas dulce vor folosi termeni bisericeşti şi vor îngenunchea în faţa noastră jurând pe cele sfinte că vor binele poporului român.