Constructorul de la șantierul Ciucani-Răcăciuni criticat de CJ Bacău

„Am efectuat ieri o vizită inopinată la șantierul din comuna Răcăciuni, pe DJ 119. Deși vremea de afară permite acest lucru am constatat că pe șantier nu se lucra deloc!

Împreună cu Lucian Cheța, primarul comunei Răcăciuni, și cu Dorian Pocovnicu, fost prefect și consilier județean, am inspectat lucrările făcute până acum de constructor.

Potrivit estimărilor, stadiul de realizare a lucrărilor este de aproximativ 25%. Îmi exprim nemulțumirea față constructorul care a câştigat această lucrare, ritmul de lucru este foarte lent pe porțiunea de drum județean Ciucani-Răcăciuni (km 25+740-27+993).

Voi notifica constructorul asupra celor constatate și mă voi prevala de prevederile contractuale şi legale pentru a lua măsurile care se impun!

Proiectul de modernizarea a acestui drum, este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) şi are valoare de peste 1.1 milioane de euro.

Consiliul Județean Bacău are peste 20 de șantiere mari în lucru pentru modernizarea infrastructurii, unde se lucrează în parametri optimi, fără probleme.” a scris Sorin Brașoveanu pe pagina de Facebook.