Campanie

”Apel pentru Lupeni”. Gospodării distruse de inundațiile recente.

Cu siguranta ati vazut la stiri imagini din Valea Jiului, imagini cu inundatiile ce au devastat zeci de locuinte si au distrus munca de zeci de ani a sute de oameni. In Lupeni, cea mai afectata locuinta e cea a familiei Cenusa Vasile. Un om gospodar ce a reusit sa-si puna casa la punct si cu ajutorul unor imprumuturi financiare, asa cum procedeaza romanul de rand.

Nu a reusit sa salveze nimic din casa inundata de ploile puternice si e in acest moment obligat sa porneasca de la zero. Urban Bacau l-a contactat telefonic si am aflat ca nu mai are putere de unul singur sa treaca peste acest necaz. Imaginile trimise catre noi vorbesc de la sine.

Am indraznit sa-i cerem un numar de cont in speranta ca poate sunt prieteni bacauani care citesc acest articol si care pot sa-l ajute financiar catusi de putin.

A fost bucuros sa afle ca incercam sa facem cunoscuta povestea lui si ca vom publica un soi de apel umanitar. Am gandit acest lucru sub forma ”Ajut pentru Lupeni”. Nea Vasile asteapta ca semenii sa raspunda apelului disperat si spera sa poata reface gospodaria distrusa.

Contul bancar al domnului Cenușă Vasile: RO14BTRLRONCRT0312161701