Cultural

Youth Addict – Avem şi altfel de tineri. Facem ceva pentru a-i încuraja?

Zilele trecute l-am cunoscut pe Alex Dragone. Un tânăr căruia îi place şcoala, îi plac poeziile şi cu siguranţă pune mare preţ pe calitate. Calitate a informaţiei şi a tot ceea ce-l înconjoară. A creat un SITE unde vrea să adune şi alţi tineri ca el, tineri ce sunt iubitori de cultură. Vă recomandăm să păşiţi în lumea lor, a vocilor tinere ce pot schimba lumea.

Youth Addict este locul în care pasiunile și gândurile tinerilor prind viață. Urmărim combaterea non-valorilor și a prostiei, prin promovarea adolescenților cu o minte deschisă, cu multe idei și inițiativă. Dăm șansă oricărui adolescent scriitor, poet sau artist să-și etaleze calitățile și să se exprime liber.

Noi, tinerii din ziua de azi, vrem să fim ascultați, nu judecați!

Youth Addict este un grup deschis oricărui tânăr care simte că are ceva de oferit, care vrea să își exprime părerile, și încurajează arta si cultura de orice fel.

       Subiectele abordate sunt despre pasiunile și credințele noastre, încercăm să le aprofundăm și să le explicăm, dar și probleme ale societății de „ieri” și de azi, însă nu pierdem din vedere aspectele frumoase ale vieții.

       Vă asigurăm sinceritate maximă, știri reale, informații inedite și conținut original!

https://youthaddictbacau.wixsite.com/mysite