Cosmin Necula: ”Nu voi tolera niciodată încălcarea legii, dar nici comportamentele abuzive în aplicarea acesteia!”

”După incidentului regretabil petrecut astăzi, în care a fost implicat un echipaj al Poliției Locale, am solicitat o anchetă urgentă și tragerea la răspundere a angajaților care nu știu cum să aplice legea și își pierd echilibrul! Insigna de politist local nu îți dă drepturi în plus față de ceilalți cetățeni!

Voi milita tot timpul pentru o aplicare fermă a legii dar nu voi tolera comportamente care depășesc normalitatea, bunul simt și echilibrul pe care angajații din Poliția Locală trebuie să îl aibă.

Sunt convins că legea trebuie respectată de noi toți, indiferent dacă ne place sau nu, DAR măsurile de ordine publică se aplică gradual!

Din păcate eforturile tuturor angajaților de la Politia Locală pot fi subminate de către unii dintre colegii lor care nu înțeleg faptul că legea se aplică și cu vorba bună și cu măsuri echilibrate cu scop preventiv.

Am apreciat activitatea Poliției Locale de fiecare dată când și-a făcut corect treaba, dar nu voi ezita să sancționez derapajele celor care nu își înțeleg misiunea de polițist local. Aceștia trebuie să plece din slujba comunității!” scrie Cosmin Necula pe pagina lui de Facebook.