Ghingheș, foc de avertisment către USR Bacău!

Cristian Ghingheş, consilierul local PLUS Bacău a condamnat public colegii din USR, în ceea ce priveşte presupusele negocieri cu PMP Bacău. El acuză în textul postării făcute pe facebook, că liderii USR vor să ”împartă” Bacăul bucată cu bucată şi avertizează că nu va permite aşa ceva.

Atât le transmit colegilor din opoziție care duc tot felul de negocieri zilele astea și care împart Bacăul la bucată exact ca politicienii vechi pe care îi critică: în clipa în care veți face alianță sau orice înțelegeri pentru municipiu cu PMP (deci cu Dragoș Ștefan, trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupție), eu îmi iau tălpășița, părăsesc alianța și candidez independent, exact ca în 2016.

Deci dacă vreți să scăpați de mine (cum ați încercat în primăvară prin intervenții la centru), știți de aveți de făcut: să vă înțelegeți cu penalii cu care negociați în timp ce publicului îi spuneți că vreți “fără penali în funcții publice”. 🙂

Atât am avut de spus și sper ca semnalul să fie foarte clar pentru toți cei care ar trece cu vederea orice principiu doar ca să obțină vreo funcție sau vreo candidatură comună.”

Lasă un răspuns