Refresh Gura Văii. Mesajele liderilor PSD Bacău. Dunava, mesaj pentru prefectul județului.

„Administrația” PNL de la Gura Văii se deșiră văzând cu ochii: viceprimarul declarat incompatibil își va pierde mandatul; primarul Mihalcea n-a făcut nimic în 8 ani de când conduce comuna.
Nimic, în afară de teatru ieftin.

Gura Văii are nevoie de refresh, iar PSD va propune soluția cea mai bună pentru schimbarea celor două calamități care conduc localitatea.
În loc să facă proiecte pentru Gura Văii și să demareze investiții, primarul Mihalcea face „live”-uri pe Facebook cu o doamnă transpirată de emoție și un deputat PNL care de 16 ani taie frunză la câini în Parlament pe banii noștri – Ionel Palăr, proprietarul de clinică privată branșată la bugetul public al sănătății.

Peneliștii au uitat de criza Covid, de presiunea pe bugetul CJ, de nevoia de a cofinanța proiectele europene de zeci de milioane euro aflate în derulare (aeroport, spital etc).
Caricaturile de la PNL au îngropat Gura Văii în subdezvoltare și hoție și, pentru că falimentul comunei trebuie cumva dosit, s-au gândit să joace teatru în live-uri mincinoase pe Facebook.

Solicit prefectului, în calitate de deputat, să constate încetarea de drept a mandatului viceprimarului incompatibil de la Gura Văii. Voi urmări îndeaproape modul în care Prefectura își va exercita atribuțiile în acest caz, pentru că legea nu e facultativă pentru peneliști și obligatorie pentru restul.

La Gura Văii vom da foaia și vom trimite acasă administrația falimentară Mihalcea & PNL, care 8 ani nu a făcut nimic pentru comună și locuitorii ei.” a scris Dunava Costel Neculai, deputat PSD Bacău.