Daniel Miclăuş. Sâmburele penelist ce are ”verde” la Primărie, în sondajul intern al PNL.

Sebi Sufariu a scris astăzi într-un editorial, despre PNL. Despre cum au jucat pe scena politică şi mai ales despre cum joacă, atrăgând deopotrivă atenţia filialei locale în ceea ce priveşte alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Au tot fost sondaje interne în PNL, despre asta am tot aflat şi eu. Rezultate interesante şi de fiecare dată, altele. Într-un sondaj iniţiat de Urban Bacău anul trecut, l-am inclus pe Daniel Miclăuş ca fiind cel îndreptăţit să candideze la Primăria Bacău şi iată că aflu din editorialul lui Sebi că la ultimul sondaj iniţiat săptămâna aceasta, unul intern, sub atenta supraveghere a lui Palăr, Daniel Miclăuş a câştigat detaşat.

PNL-ul are, în viziunea mea, doar o mână de oameni activi şi potriviţi să facă politică, Daniel Miclăuş fiind pe primul loc în topul preferinţelor mele. Aşadar, ne putem aştepta mai mult ca sigur ca el să fie şi candidatul PNL la Primăria Bacău, asta în caz că nu se înţeleg cei din USR sau Alianţa (cu PLUS) în ceea ce priveşte un candidat comun de dreapta. Că aşa se vorbeşte prin buricul târgului ”comunal”.

PNL-ul ar trebui să anunţe urgent candidatul la Primărie, să-l arunce în luptă şi să atragă ceva capital de imagine. E destul de târziu, mai ales că alţi candidaţi sunt deja în plină campanie electorală şi Daniel Miclăuş, în caz că va fi desemnat candidat, va avea de muncă.