PLUS Bacău: “Ne propunem să eliberăm Consiliul Județean”

“Azi, Consiliul Județean s-a #înroșit la propriu. Toată organizația PSD Bacău s-a mutat la CJ Bacău, nu e prima dată când psd-iștii băcăuani folosesc Consiliul Județean pe post de sediu de partid. CJ Bacău este ținut captiv de ani de zile, captiv intereselor roșii de partid.

Au anunțat cu mare alai lansarea proiectului A13, convingâdu-se pe ei cât de bună e autostrada Brașov-Bacău, după 30 de ani de politică. Noi restul, spunem de tot atât timp că tot ei ne-au ținut comunitatea captivă, ne-au condamnat la subdezvoltare.

În expunerea de motive, s-au strecurat și nume grele specifice “democraților” băcăuani, Viorel Hrebenciuc (un politician care a făcut mult rău Bacăului) și Liviu Dragnea (politician care a ținut captivă o țară).

Noi, cei de la PLUS Bacău ne propunem să eliberăm Consiliul Județean de astfel de oameni, să dezrădăcinăm practicile psd-iste, să alungăm abonații la contractele cu CJ Bacău. Bugetul Consiliului Județean trebuie să fie pentru toate investițiile din Județ, nu cu dedicație. Cât privesc finanțările/cofinanțările, acestea trebuie sa fie diverse (UE, granturi, guvern, ministere). Am observat că fondurile europene nu le plac, știm și de ce, acestea sunt urmărite, au termene de execuție, nu se pot atribui cu dedicație.”

Cristian Ichim,
Președinte PLUS Bacău