Centrul de Informare pentru Cetățeni pregătit pentru băcăuani de luna viitoare

“De luna viitoare vă așteptăm într-o locație nouă pentru a prelua și rezolva solicitările dumneavoastră.

Centrul de Informare pentru Cetățeni este un cadru organizat și civilizat pentru relaţia cetăţean – funcționar, o singură locație în care vor fi înregistrate și operate digital toate cererile depuse la Primăria Municipiului Bacău.

Noul Centru de Informare, unde vom centraliza și gestiona întreaga interacțiune între cetățeni și serviciile municipalițății, este amenajat în incinta fostului sediu al Serviciului de Stare Civilă din Str. N. Titulescu nr. 3.

Ce înseamnă pentru dumneavoastră ,,Centrul de Informare pentru Cetățeni” și cum vă va fi de folos:

Un singur loc în care veți depune solicitări/cereri/sesizări/petiții pentru toate direcțiile din cadrul primăriei

Toate documentele vor fi scanate și înregistrate într-un sistem informatic, iar apoi se vor transmite electronic la personalul responsabil de soluționarea lor. Pe parcursul rezolvării cererii dumneavoastră veți putea putea urmări online stadiul acesteia, până la obținerea răspunsului.

La birourile specializate pe diferite arii de interes, veți primi consiliere și informații complete privind modalitatea de a obţine diverse documente, avize, aprobări etc., astfel încât să vă rezolvați problemele într-un timp cât mai scurt.

Programarea la ghișeu se va realiza în baza unui sistem electronic automat, care va elibera tichet de ordine și va afișa timpul mediu de așteptare.

Îmi doresc să regăsiți în această nouă locație exact ceea ce ne-am propus să vă oferim: un spațiu primitor, acces mai ușor la informații, comunicare agreabilă și, nu în ultimul rând, rezolvarea promptă şi profesionistă a problemelor dumneavoastră.” a anunțat în această seară primarul Cosmin Necula.