Bravo Ana. Bravo Viziteu. Tui’n’Gură!

S-a prăbuşit economia României, s-a prăbuşit clasa politică, s-a cutremurat pământul. E vai de noi. De ce? Să explic cum văd eu lucrurile. Un cerc de 5 inşi, încearcă disperaţi să comenteze şi să critice o postare pe facebook făcută de Ana Groza, una de acum 6 ani. Cică ea, ar fi gazat nişte tembeli care meritau asta cu vârf şi îndesat. Şi o spun şi eu. Şi în ziua de azi se poate folosi nişte gaz pentru criminalul fetei incendiate, de exemplu.

Dar să revenim. Ana a făcut un comentariu, legat de ovare. Păi fata n-are p**ă aşa cum au bărbaţii din ”presa” care şi-a făcut timp să critice. Şi nici măcar aia mică a doctorului ce a scotocit idioţenia. Băi, fata are ovare. Şi ce ovarele ei vor cei 5 inşi? Să se retragă din politică. Nebunie. Îmi vine să vărs. De unde să se retragă băi băieţi? Conduce cumva lumea? Cine e practic Ana Groza? E Dumnezeu pe pământ? E un om care-şi poate băga ovarele unde vrea aşa cum o fac şi tembelii care-i caută nod în papură. Când doctorul ameninţa că îi aşteaptă pe userişti în sala de operaţie, ca să se ocupe de ei special, n-au fost nervi? Ba da. Şi un pic de răzbunare. Şi ce p**a mea vrea ăsta acum? Vrea să aibă ovare? La cum se comportă pe facebook, bănuiesc că are. La cum a fost trepăduşul şef de partid, aşişderea. Deci, la nervi, oricare om îţi trânteşte puţa-n bot, că e firesc, lăsat de la Dumnezeu.

Ana nu era membru USR şi la urma urmei, ce ovarele ei era? O femeie ca toate celelalte. Sau poate nevestele vostre nu vă trântesc câte una după ce veniţi băuţi sau cu bani puţini acasă. M-am gândit că e ştire de Breaking News, dar nu a trecut de Cătălin Bejan. Că, na, n-ai ce scrie, n-ai interlocutori, cauţi subiect. Şi dacă-i dai şi titlu bun, prinzi recolta. Mă gândeam să sun la ProTv, să anunţ minunea din Bacău, cum că vicepreşedintele USR, acum vreo 6 ani când nu avea treabă cu politica, a menţionat despre ovare şi a declarat, atenţie, pe facebook, cum că i-ar gaza pe tembeli. Aşa, şi? ProTv n-are valoarea celor vreo 5 indivizi ce vor să facă justiţie. Ăştia n-au soluţii, au doar bube la purtător, unele văzute-n curtea celor pe care nu-i suportă. Şi e normal ca cei refuzaţi de USR şi cei daţi afară de USR, să nu iubească precum Ana, USR-ul. La urma urmei, e normal. Ăştia s-au enervat şi au spus: ”ce p**a mea caută aia acolo”. Ar fi spus ceva de ovare, dar probabil că şi-au adus aminte ce au în pantaloni. Deci n-au putut şi ei cu ovare.

Cine vorbea de Mona Muscă şi compară situaţia, probabil trăieşte în altă lume. Probabil, comparaţia a fost făcută în legătură cu ovarele. Şi Ana şi Muscă are ovare.

Viziteu a întors spatele situaţiei şi îl felicit public. Deputatul ar fi fost un laş dacă ar fi coborât la nivelul zarvei aprinse din invidie. BRAVO. Ana înseamnă un plus în USR şi oricine o cunoaşte, ştie asta. Bine zis, cine o cunoaşte. Dar câţi o cunosc? Mulţi. Personal am discutat de multe ori cu ea şi n-am cunoscut-o în baza unei postari pe facebook. Ştiu ce inima are şi sunt mii de oameni care o iubesc. Şi eu o iubesc. Pentru că omul, Ana, a fost cea care a ajutat un bolnav de cancer, bolnav care îi spune să-şi vadă de ovarele ei şi să nu se aplece la câţiva frustraţi.

Data viitoare, folosim gazul de butelie Anuşca. Că cică ăla nu ar fi fost o problemă. Ce p**a mea…

Se vorbeşte de USR şi asta e de bine. Nu mai vrea nimeni partidele vechi la guvernare. E normal, e campanie şi ăştia fierb, se răscolesc noaptea, încearcă să afle dacă ai făcut pipi în pantaloni până la 10 ani, că-i iar subiect de presă locală pe blogul lui neica nimeni.