PNL Bacău: “Un Bădulescu de Bacău – Dragoș Benea”

După ce Dragoș Benea a avut câteva ieșiri nervoase în fața ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, aflat într-o conferință de presă la Spitalul Municipal Bacău, peneliștii au criticat comportamentul europarlamentarului într-o postare pe Facebook, comparând-ul cu celebrul Bădulescu de la București.

“Dragoș Benea nu pierde nicio ocazie pentru a demonstra că a lipsit la lecțiile celor 7 ani de acasă. Ar fi învățat acolo că este frumos să te duci doar la evenimentele la care ești invitat.

După ce Guvernul Dăncilă a picat, Dragoș Benea, însoțit mereu de deputatul Lucian Șova, alt ”7 ani de-acasă”, se cațără pe orice vizită a unui ministru din Guvernul Orban și, hop și ei, vin fără să-i cheme nimeni! O fac pe cocoșii și sunt vocali, după ce n-au reușit să-și convingă propriul guvern, timp de patru ani, să limpezească situația juridică de la Spitalul Municipal Bacău și să reia investiția.

Europarlamentarul PSD s-a dat din nou în stambă în fața camerelor de luat vederi, vineri seara, în timpul declarațiilor ministrului Sănătății, dr. Nelu Tătaru, care a vizitat Spitalul Municipal Bacău. Ahtiat după lumina reflectoarelor, Dragoș Benea s-a plasat cu tupeu în spatele ministrului, în timpul conferinței de presă, și a intervenit nejustificat, cu singurul scop de a atrage atenția asupra sa.
Nimic nou! Comportamentul a fost similar și la conferința de presă a ministrului Transporturilor, Lucian Bode, de pe Centura ocolitoare a Bacăului, unde a avut tot o prestație de precupeață cu mâinile în șold.

În fața unui asemenea comportament lipsit de eleganță și fair-play și a lipsei celor șapte ani de acasă, e greu de crezut că astfel de personaje pot participa la vreo dezbatere reală despre soarta orașului sau a județului Bacău. Dragoș Benea, cel care reprezintă România în Parlamentul European, a învățat bine lecția de la Aurelian Bădulescu, colegul lui de PSD București, care, mai zilele trecute a întrerupt conferința de presă a unuia dintre candidații la primăria Capitalei.
Școala ”Băduleștilor” de la PSD este mai tare decât orice lecție primită în familie!” au scris cei de la PNL Bacău pe Facebook.