Pareri

Liber la linguriță! Tembel 2.0, ești pregătit?

Am tot văzut cum biserica a sfidat toate restricțiile impuse de ordonanțe, am văzut pupături de sicrie fără purtarea măștii, praznice în cimitirele „închise” de pandemia existentă, populime claie grămadă la îndoctrinarea din fața bisericilor, călugării lui Dumnezeu infectați cu COVID-19 pe la Putna, un Pimen mort din acelaşi motiv, niște arestați din rândul ăstora spoiți cu aur să-i vadă mai ușor Dumnezeu din Ceruri, arestați pentru că unii mai apelează la violuri prin seminarele de formare a popilor ascultători și așteptăm într-un final Învierea, versiunea 2.0 de la Constanța, Unicul Teodosie băgând-și picioarele în restricții și în regulile bisericii, tot tembeliunea de la malul mării fiind cel care împărtășea zilele trecute copii și adulți cu aceeași linguriță. În cazul ăsta, părinții lor sunt mai tembeli decât popa ăsta şugubăț.

Biserica aduce voturi, pentru că îndoctrinarea supușilor merge până la capăt, politica fiind cea care aduce mocăciuni bisericii, fonduri garantate în caz de bună conviețuire cu actuala putere. Și cum Dani Șmenaru joacă precum UDMR, adică face alianță cu toți, bani să iasă, bani de la buget să vină. A făcut presiuni pe Guvernul Orban pentru ca lingurița să fie unică și în vreme de pandemie, indiferent de riscuri. Și Guvernul a zis da, că doar ordonanțele astea sunt urmate de alegeri electorale

Și „auriții” din mașinile de lux ale BOR, au un cuvânt de spus în ceea ce privește ștampila pe buletinul de vot.

Așadar, e voie cu lingurița unică. Să dăm de veste inconștienților ce n-au decât urechi, fără de creier. Promit să vă anunț și când vin primele moaște, că tare dor vă e să reluați rugăciunile pentru noroc, bani, sănătate și viață lungă.