Comunicat de presa

LIVIU MIROȘEANU: „Este necesară o colaborare mai strânsă, inclusiv cu autoritățile locale!”

Prefectul Liviu Miroșeanu s-a întâlnit cu reprezentanți ai transportatorilor de persoane din județul Bacău. Întâlnirea care s-a desfășurat în sala mică a Palatului Administrativ, începând cu ora 12:00, a avut ca subiect central măsurile care trebuie luate de transportatori pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus, precum și cele cu privire la relansarea acestui sector de activitate, afectat în urma stării de urgență.

Am avut o discuție foarte aplicată cu reprezentanți ai transportatorilor de persoane din județul Bacău în care am analizat principalele probleme cu care aceștia se confruntă la nivelul industriei în care activează. De asemenea, s-a discutat și pe marginea măsurilor pe care ei trebuie să le implementeze pentru siguranța angajaților și a călătorilor și, așa cum era firesc, am încercat să analizăm și modul de receptare a măsurilor care se preconizează a fi luate de autoritățile centrale după data de 15 mai.

Au fost identificate mai multe puncte de vedere cu privire la provocările care au apărut în această perioadă şi, de aceea, este necesară o colaborare mai strânsă, inclusiv cu autorităţile locale, pentru a putea găsi cele mai bune soluţii, mai ales după ridicarea stării de urgenţă.”, a declarat prefectul Liviu Miroșeanu.